onsdag 14 oktober 2009

"Jag förstår inte hur det skulle kunna bli värre"

I dagens radiosända debatt från Riksdagen erkände Mona Sahlin att hon inte förstår hur vänstertrojkans politik snabbt försämrar för ungdomar att få arbete. Hennes argumentation bygger dessutom på att det bara finns en enda orsak till arbetslösheten i Sverige: Alliansregeringen. Ingen påverkan utifrån, inga referenser till hur framgångsrik Alliansregeringens politik var på arbetslöshet och utanförskap fram till för ett år sedan, då den globala krisen slog till. Eller hur nöjd hennes företrädare var med högkonjunktur och samtidigt låg sysselsättningsgrad. Vänstertrojkan vill uppenbarligen tillbaka till ett tillstånd med låg sysselsättningsgrad oavsett den ekonomiska konjunkturen!

Måtte bara Sveriges väljare genomskåda de dimbankar denna osaklighetens och okunnighetens apostel sprider ut!!

SvD, Aftonbladet

1 kommentar:

Anonym sa...

Rätt överens med dig..
Att folk arbetar, är produktiva och betalar skatt är en förutsättning för välstånd - som i sin tur är en förutsättning för välfärd, dvs att vi tilllåter en del leva på andras arbete.
(Finns de som istället skulle kalla det "parasitera på", så hette det iaf i Ohlys favvoländer tidigare! Inget jobb = du kunde bli häktad för "lösdriveri")
//WR